torsdag 14 april 2011

We r Family i Göteborg


Dagens event var jättebra planerat. We r Family teamet lyckades igen! och var lika trevliga som vanligt. Lokalen kändes lagom (en Gothia Konferenslokal), utställarna relevanta, kaffet gott och en grym Goodiebag.

Bebis och jag stressade (med andan i halsen) dit, men vi hann faktiskt innan det startade den här gången. Många trevliga Bloggare var där och stämningen var bra. Får hoppas på fler We r Family event här på västkusten i fortsättningen.






Riktigt yummie macka som jag tyvärr bara hann ta några tuggor på eftersom jag hade en liten vilding med myror i brallan med mig. Så där lagom svettigt att försöka få en 1½-åring att vara någorlunda lugn under en längre stund. Men Bebis tultade runt vid scenkanten och uppförde sig helt ok idag faktiskt.




Hannah Graaf var som
vanligt en proffsig och trevlig konferencier.



Stena Line presenterade en jättespännande tävling för oss familjebloggare "Bloggbussen" (vi kommer definitivt skriva upp oss på den tävlingen & hålla tummarna).


Goodiebagen är nästan värd ett eget blogginlägg. Den var så välfylld med fina användbara saker. "Stadstjej blir Lantlolla" säger TACK! (bild på innehåll kommer)









Mingelpics

Bloggkommentatorerna Anna-Maria & Mia var där.




Tjejerna från Alltforforaldrar och Anna Jarnö från Baby & Barn-mässan













Till sist Tack Charlotta, Katarina & Lisa från We r Familj & Loppi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar