onsdag 5 oktober 2011

Ambulansfärd & Sjukhusvistelse

Det har varit tyst här på bloggen.
Jag har legat på sjukhus ett par dagar men är nu äntligen hemma och på bättringsvägen. Så nu hoppas jag verkligen att det snart skall vara slut på tråkigheterna.


Ambulansfärd, smärta, rädsla, läkare, läkare, läkare (vad säger dem?), ångestfyllda-sjukhus, senila "rumskompisar", sprutor i mängder, väntan, mer smärta, långa ensamma nätter, smärta, korridorer och längtan efter de man håller närmast hjärtat.
- Ja, så kan man nog sammanfatta de senaste dagarna.

Har längtat så otroligt mycket efter att få hålla om min familj och gråtit varje natt efter lille M. Men det var nog vovve som blev allra gladast över min hemkomst.

Nu ligger jag äntligen i min egna mysiga säng och ser fram emot en lugn & fridfull natt utan pipande apparater, tokiga "rumskompisar", plastiga britsar (så kallade sängar), och utan sjukhuspersonal som väcker en stup i kvarten med mediciner & temp- kontroller.


Här ligger jag med mina egna fluffiga kuddar och lyssnar på vinden som blåser utanför fönstret.

/hälsning från en krasslig bloggerska


Stadstjej blir Lantlolla via Iphone

1 kommentar:

  1. Tänkte tips om lite saker som kan göra att du tjänar pengar på din blogg samt att du får mer trafik till din hemsida/blogg :)
    Kolla gärna min blogg för mer tips på hur du kan tjäna pengar har lite länkar på högersidan där du ser detta lite tydligare.

    Mer trafik:
    http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=stefan_e85

    Plussikassan:
    http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=39407

    Bloggplus:
    http://www.bloggplus.se/?r=60919

    Koppla din nattstad till se hur här:
    http://metrobloggen.se/stefane85/koppla-nattstad-till-facebook-och-tjana-pengar/

    SvaraRadera