måndag 9 januari 2012

En riktigt bra familjedag i Stockholm

Efter en smarrig hotelfrukost begav vi oss mot Globen (en aningen sena) för att titta på Disney on Ice. Det visade sig att alla andra också varit tidsoptimister så det blev bilträngsel.


När vi äntligen studsade in 10 minuter för sent så kom en av personalen fram till oss och sa att 2 åringen tyvärr var för liten för att få vara med i showen och åka i skeppet (lite synd men förståeligt). Det tråkiga var att Bonussonen plötsligt vägrade vara med och skulle vara sådär tweenie.


Men föreställningen var fantastisk (över förväntan) och Lille M satt som ett ljus hela tiden (riktigt duktigt för att vara en energifylld 2 åring). Bilder från föreställningen kommer imorgon (är så trött). Senare på dagen fick mamma lite shopping tid och killarna följde mindre roat efter (vad är det med killar och affärer?).


Vi var på Kulturhuset (barnvåningen), vi promenerade och sedan fick busarna rusa av sig inne i lektummen inne på hotellet (som strategiskt låg mitt emot loungen). Så medan killarna lekte kopplade mannen och jag av.


Gullig barnmat & piffad mjölk.


Sedan blev det middag, bad, lek och tv- kväll. En toppendag på alla sätt. Stadstjej blir Lantlolla via Iphone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar